3 tips til iværksætteren

Har du en iværksætter i maven? Så hold dig endelig ikke tilbage for at føre dine gode ideer ud i livet. Der er nemlig behov for iværksættere i Danmark, og derfor handler det om at gøre det så enkelt så muligt, så så mange er med, som det kan lade sig gøre. Her kan du få 3 tips til, hvad du kan gøre som iværksætter.  

Sidder du inde med en god idé, som ville gøre livet lettere for mennesker ikke bare i Danmark, men måske i verden, så kan du slå til som iværksætter. Det er aldrig for sent at omsætte ideer til værdi, du skal bare vide, hvor du skal starte. Her får du nogle gode tips til, hvordan du kommer i gang: 

1. Få styr på det juridiske 

Her kan advokaterne fra NEMSELSKAB hjælpe dig. Så kan de rådgive dig i, om du skal stifte virksomhed som enkeltmands virksomhed eller anpartsselskab. Der kan nemlig være fordele og ulemper ved begge strategier.  

2. Overvej om din virksomhed skal drives gennem et holdingselskab 

Hvad er et holdingselskab, tænker du måske? Det er som sådan ikke en virksomhed, der producerer noget, men snarere et ejerselskab, der ejer anparter i andre virksomheder. Et holdingselskab er typisk det, man ville kalde et moderselskab, og det giver nogle skattemæssige fordele at høre ind under sådan et. Samtidig er det et sikkerhedsnet, hvis det skulle gå skidt for driftsselskabet, som hører under holdingselskabet. 

3. Følg dit hjerte som iværksætter 

Livet som iværksætter er ikke altid let, og derfor handler det for dig også om at finde ud af, hvad der driver dig. Ud over alt det juridiske og økonomiske, så har du helt sikkert et mål, som du gerne vil føre ud i livet som iværksætter. Om det er at tjene penge eller gøre livet lettere for andre mennesker er op til dig, så længe du ikke glemmer, hvor du startede.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *