Et nemmere liv som iværksætter med ansatte

Når man er iværksætter, og ens virksomhed heller projekt begynder at vækste, så begynder der også at være flere retningslinjer og lovkrav, som man skal overholde. Disse kan være rigtigt svære at finde rundt i, da der er mange af dem, men et vigtigt et af dem, og et måske til tider lidt besværligt af dem, er lovkravet om at lave en arbejdspladsvurdering (eller en APV). 

Hvad er en APV? 

En arbejdspladsvurdering, eller en AVP, dækker over en sikring af arbejdsmiljøet og ordentlige arbejdsforhold hos virksomhedens ansatte. Det er et lovkrav i Danmark at lave en APV, når man har ansatte. Men hvad indeholder sådan en? Hvordan skal man overhovedet gå til en sådan opgave, hvis man aldrig har prøvet det før? 

Der er hjælp at hente 

Heldigvis er det, som vi tidligere har beskrevet i andre artikler her på siden, i dag nemmere at være iværksætter end for blot et par generationer siden. Der er nemlig i dag helt ufatteligt mange muligheder for at få hjælp til de ting, der virker uoverskuelige. Der er en lang række digitale værktøjer, som har til formål at effektivisere førhen langtrukne og manuelle processer og optimerer driften af din virksomhed. Også i APV-sammenhænge kan man anvende et APV værktøj til at gøre denne uklare og svære proces noget nemmere.  

Husk at fokusér på det, du er god til 

Når man står og skal vælge, om man for eksempel vil anskaffe sig et digitalt APV værktøj til at hjælpe med at opfylde de krav, der er til sådan en opgave, så er det vigtigt at huske på, at selvom det koster lidt penge, så er din tid som iværksætter brugt langt bedre i mere værdiskabende arbejdsområder. De penge du bruger på et APV værktøj er formentligt billigere brugt end hvis du selv skulle have brugt tiden på det, og derved ikke kunne bruge tiden på at skabe værdi for din virksomhed og dine kunder.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *