Fordele ved at drive e-handel med private label

Fordele ved at drive e-handel med private label

Der findes flere fordele ved at drive en e-handel, hvor der kun sælges private label brands. Faktisk ses det i erhvervslivet, at mange nye iværksættere har stor succes med netop ovenstående. Der er selvfølgelig også fordele ved at drive en e-handel, der ikke udelukkende handler med private label. Vi har taget os tiden til at udarbejde alle fordelene ved at drive en e-handel med og uden private label produkter.

Ingen mellemled

Det der menes med overskriften på ovenstående afsnit er, at der er ikke en producent af produktet, der også skal have en bid af kagen. Hvis de producerer et produkt, skal de også tjene på at sælge det via din forretning. Den del de tjener, er potentielt en del, du kan skære fra i prisen, hvis du selv står for produktionen af produktet.

Derudover spares der også en masse penge på tiden, der bruges på aftaler, hedging, logistiske overvejelser, og en masse andet.   

Spar omkostninger

Hvis du selv producerer en skjorte til 100kr. Skal avancen mellem salgsprisen og produktionsprisen i teorien blot dække andre omkostninger som husleje, løn, systemer osv. Hvis vi vender den om og tager et kig på en e-handel, der også sælger andre produkter, er det klart at det ekstra led vil tage en del af avancen og derved skal produktet enten sælges dyre, eller der skal skæres i andre vigtige poster i kerneforretningen.

Fuld kontrol

Og måske den vigtigste af alle. For du står selv med kontrollen over hvilke produkter og kvaliteten af selvsamme, der sælges fra din webshop. Der er også mange juridiske elementer af dette. Hvis produktet skal returneres og garantien eller reklamationen skal benyttes. Alle disse situationer kan være dyre og ressourcekrævende for en e-handel, der sælger andet end private label. Derudover kan du som private label e-handel også stå 100% indenfor dine produkter, da det antages at ved private label er du mere inde over produktion og andre elementer i forsyningskæden til værdikæden.

Konklusion

Så hvis du er på udkig efter at købe terrassehegn online, ses det tydeligt hvilke produkter, der er private label kontra ikke. Private label produkterne er som regel billigere og i bedre kvalitet – der er netop råd og kontrol til det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *