Gør en forretning ud af helbred

Gør en forretning ud af dit og andres helbred

Dit helbred er det øverste trin på behovspyramiden. Hvis det overhovedet er med på behovspyramiden. Måske er det over behovspyramiden. Pointen er, at dit helbred er altafgørende for dit velbefindende. Det ses at flere og flere fokuserer på helbred. En bølge der har ramt hele verden. Helbredet er i fokus. I og med helbredet er kommet i højsæde hos mange borgere, ses der også flere og flere der laver forretning på og om helbredet.

Hvilke erhverv arbejder med helbredet?

Selvfølgeliges findes der tusinder af erhverv, der har fokus på helbredet. Men for tiden ses en stor stigning af personlige trænere. Dit helbred er din krop og dit sind, og en personlig træner har til formål at gøre din krop glad, og derfor dig glad for din krop. Personlige trænere er for tiden i høj efterspørgsel på grund af helbredsbølgen og selvfølgelig af sommeren er lige rundt om hjørnet.

Men et meget overset erhverv, der har fokus på helbredet, er akupunktører, fysioterapeuter, massører, kiropraktor. Disse reparerer dit helbred – så at sige.  Det er svært at finde sig godt tilpas i en krop, der ikke virker ordentligt.

Derudover er der selvfølgelig også læger og psykologer, psykiater osv. Dette er hårdt arbejde, og de møder ofte mennesker, som er hårdt ramt af problemer. Men de står altid til rådighed til at hjælpe, og i et land som Danmark hvor alle har ”sygeforsikring”, er de altid klar til at hjælpe dig med dit helbred. Tak.

Start dit eget hvis du brænder for det

Det er ikke svært at starte sit eget. Hvis du ønsker at være læge eller lign. kræver det selvfølgelig en længere uddannelse. Men hvis du ønsker at være personlig træner, kræver det viden om kost, muskler og øvelser. Det kræver ikke en specifik uddannelse. Så hvis du brænder nok for det, skal du nok finde en måde at blive det på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *