Iværksætteri optræder i alle brancher

Det er ingen hemmelighed, at vi her på Award2014 elsker iværksætteri. Og det er i dagens Danmark fantastisk at se, hvor mange dygtige og seje iværksættere, der kommer til hvert eneste år. Ikke nok med, at der kommer mange nye iværksættere til hvert år, så spænder de også over et hav af forskellige brancher. Det viser bare, at de danske iværksættere og ildsjæle starter projekter op inden for det felt, de brænder for, og ikke bare det felt, hvor der er flest penge at hente. Og dét er lige præcis, hvad iværksætteri handler, mener vi! 

Alle brancher er efterhånden iværksætter-venlige 

Det er efterhånden ikke forkert at sige, at nærmest alle brancher, der findes i Danmark, er ved at være iværksætter-venlige. Men hvad betyder det helt præcist? Det betyder, at alle nærmest brancher har så frie vilkår, at alle kan komme ind med en ny vinkel på tingene, og gøre en forskel. Naturligvis kan man snakke om, at nogle brancher er ved at være mættede, men det er de netop fordi, at der er kommet mange iværksættere til.  

Traditionelle industrier som medicinalindustrien og bankverdenen er begge to eksempler på brancher, hvor iværksættere begynder at trænge ind og etablere nogle sunde og stærke virksomheder. Det samme med andre hardcore B2B brancher. Her på redaktionen ser vi eller hører tit om nye virksomheder, der trænger ind på nye markeder og i nye brancher. Det kan være alt fra leverandører og producenter af maskineri som for eksempel et diamantbor, til helt nye banker, der skyder op. Og det er alene af den grund, at det i dag er muligt for de danske iværksættere og virksomhedsejere at udfordre ellers svære markeder og brancher. 

Udviklingen tyder på at fortsætte 

Denne udvikling tyder bestemt på at fortsætte. Med en stor inspirationskilde som for eksempel Tv-programmet Løvens Hule, så får nye danske iværksættere år efter år idéer til at skabe nye virksomheder. Og det er uagtet om det er en virksomhed, som arbejder med e-handel eller tungt industrielt maskineri. Med den rette indgangsvinkel, den rette strategi og de rette folk, kan alle iværksættere lykkes med deres idéer.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *