Affiliate marketing

Opbyg din forretning omkring affiliate

Det ses at flere og flere opbygger en forretning omkring affiliate. Affiliate har nemlig evnen til at skabe en stabil indkomst over tid, og samtidig give forbrugeren en god service. Men før vi dykker ned i hvordan og hvorfor du skal opbygge din forretning omkring affiliate, så lad os lige forstå hvad begrebet er først.

Affiliate marketing

Affiliate marketing er et begreb, der arbejder med to segmenter. På den ene side har du partnerne, som kan være forretninger der tilbyder deres produkter/service til affiliates. Dette kan være e-commerce/e-handel, der sælger tøj, elektronik osv. På den anden side, har vi så forbrugerne. Forbrugerne bruger affiliatesites til at sammenligner priser, finde de bedste produkter ved at søge efter en test af disse produkter osv. Det er så affiliates opgave at forbinde de to, ved at skrive en tekst eller linke til e-commerce og få forbrugeren ind og købe et produkt. Affiliaten bliver derefter honoreret med en %-del af beløbet.

Hvorfor affiliate?

I dette afsnit er der også 2 sider af samme sag. Du kan både bygge din forretning op omkring affiliate hvis du ejer en e-commerce site. Men også hvis du ejer et digital marketing bureau, eller blot ønsker at starte forretning op omkring affiliate.

Hvis du ejer af et e-commerce site, så giver det en masse ekstra omsætning, og hvis du kan give affiliates en favorabel %-del og samtidig skabe overskud, så vil du se et ekstremt boost i både omsætning og trafik.

Hvis du er ejer at digital marketing bureau, eller blot ønsker at starte forretning op omkring affiliate, kan affilliate med hårdt slid og de rette valg, giver en god stabil omsætning hver måned. Især på sigt, skaber det et godt fundament, som er mere eller mindre selvkørende.

Hvordan starter du?

Du starter blot med at finde det rette domæne, og derefter begynder du bare at skrive. Der findes en masse tutorials online, som du kan lære af. Det er faktisk ikke svært.

Det anbefales altid, når du er nu til det, at søge inspiration for allerede skrevne affiliate sites som denne: Motionscykel test.

Tak fordi du ville læse med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *