XP Digital

Spar penge og resurser med disse ydelser fra XP Digital

Mange danske virksomheder mister mange interne resurser og kompetencer ved ikke at benytte teknologien og dens muligheder fuldt ud. Der er stadig mange virksomheder, der manuelt håndterer alle dokumenter. Dette kan være alt fra kontrakter der skal oversættes til at skulle bestille printerpatroner. Virksomheder som XP Digital har sat sig for mål at hjælpe store og mindre danske virksomheder, med at automatisere disse processer og dermed får mere tid til kerneforretningen.

Automatisk tonebestilling

XP Digital hjælper virksomheder med at bestille printerpatroner helt automatisk. For mange virksomheder opdager det for sent og står dermed med en printer, der ikke kan printe i flere timer eller måske dage. Med automatisk tonebestilling fra XP Digital kan virksomheder være trygge ved at printerne på kontoret altid virker, samt at der altid er toner i dem.

XP Digital kan nemlig holde øje med printeren fra deres systemer. Hvis der skulle opstå nogle former for fejl på printeren, vil de hurtigt kunne tage aktion og rette op på fejlen (enten remote eller på selve stedet). Når printeren er ved at løbe tør for patroner (alt efter behov printerbehov fra virksomheden) vil XP Digital enten sende patronerne direkte til virksomheden eller komme ud og sørge for at der altid er patroner i printeren.

Easy translate fra XP Digital

Udover de automatiske tonebestillinger, tilbyder XP Digital også software, der kan gøre hverdagen nemmere for alt det administrative arbejde. De har et samarbejde med Xerox, hvor de står for at hjælpe virksomheder med at implementere Xerox translate.

Xerox translate fra XP Digital hjælper virksomheder med hurtigt og nemt at oversætte dokumenter, som virksomhederne ligger inde med internt. De kan nu oversætte samtlige dokumenter i mere end 20 forskellige filformater til utrolig mange sprog. Sammen med mange af de andre services fra XP Digital, kan virksomheder nu automatisere hele denne administrative proces og dermed allokerer mere tid til at fokusere på kerneforretningen.

Kaffe på kontoret med XP Digital

En af de nyere ting som XP Digital hjælper virksomheder med at outsource hele administrationen af kaffemaskinen på kontoret. Rigtig mange virksomheder bruger interne resurser på at opsætte, vedligeholde og løbende bestille samt fylde kaffemaskinen. Med at aftale med XP Digital kan virksomhederne nu fokusere på langt vigtigere ting, mens XP digital kommer ud og sørger for alt, virker som det skal, samt der altid er friske bønner på kaffemaskinen.

Har I brug for kontorudstyr?

XP Digital dækker bredt over alt inden for ting, som kan finde på de danske kontorer rundt omkring. Udover deres konsulent- og serviceydelser indenfor effektivisering, automatisering og dokumenthåndtering, så hjælper de også virksomheder med kontorartikler. Igennem deres B2B webshop XP Supplies hjælper XP Digital danske virksomheder med rådgivning og indkøb af kontorartikler. Med XP Digital / XP Supplies vil du altid få en fast konsulent og rådgiver, der kan hjælpe dig med hele processen fra valg af de rigtige varer til levering og opsætning.

Køb af hardware fra XP Digital

Skal virksomheder til at investere i dyr hardware i form af store printere, der skal kunne håndtere meget pres, kan det være en fordel at tage fat i professionelle der kan rådgive om valg af de rigtige printere. XP Digital hjælper dagligt danske virksomheder med rådgivning, køb og leasing af større hardware løsninger i form af typisk printere.

Samtidig med virksomheder enten køber eller leaser printere, kan de vælge at få XP digital til at hjælpe med opsætning og vedligeholdelse af printerne. På denne måde kan de vælge at outsource hele denne del og dermed få mere tid til at fokusere på at få nye kunder og servicerer de eksisterende.

Hjerte112 i samarbejde med XP Digital

Udover alle ovenstående ting som XP Digital tilbyder, står de også bag Hjerte112. Hjerte112 er hjertestartere, som XP digital sælger og hjælper med at sætte op hos private virksomheder og i offentligheden. Udover selve købet og opsætningen af hjertestarterne skal de også løbende serviceres og testes, så man er 100% sikker på at de virker, hvis uheldet skulle være ude. XP Digital hjælper også i hele denne proces.

Dette kan enten klares remote eller hvor XP Digital fysisk tager ud og tester hjertestarterne. Dette sikrer at de virksomheder (og offentligheden) kan være 100% trygge ved at vide, at hjerterstarterne altid virker.

XP Digital har udgivet en artikel om deres nyeste ydelser her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *