Tyngdedyner, en hjælpende hånd til hjemgående iværksættere med børn

Er du iværksætter er du nok bekendt med, hvor udfordrende dit arbejde kan til tider være. God performance kræver mental klarhed og en god restitution. Det kan være svært at altid at sikre den mest optimale søvn, hvis man samtidigt har børn som man skal passes derhjemme.

En trættende domino effekt

Har du mindre børn, har du nok oplevet at blive vækket om natten, for at skifte ble og lagner, trøste eller fodre dit barn. Opvågninger i løbet af natten kan være med til forhindre dig i at få en dyb og optimal søvn. Manglende hvile kan medvirke til koncentrationsbesvær og at huske ordentligt, hvilket er essentielt, når man skal drive en forretning.

En god søvn kvalitet bidrager også til dit barns sundhed, mentale velvære, fysiske og kognitive udvikling. Mén hvordan kan man undgå eller minimere den belastning som kommer som en ’domino effekt’, når ens barn jævnligt vågner om natten?

Tyndedyner og søvnkvalitet

For at imødekomme og forebygge problemet, kan du investere i en tyngdedyne til dit barn. Det er en særlig dyne der kan hjælpe med at modvirke søvnproblemer. Denne type dyne er designet med henblik på at have en beroligende effekt på barnets nervesystem, hvilket hjælper barnet med at falde roligt i søvn. Små børn har det nemlig med at opleve mange sanseindtryk i løbet af hele dagen, men også om natten, hvoraf utryghed kan være med til give dit søvnproblemer eller besvær. For at imødekomme dette problem, er de fleste tyngdedyner designet til at kunne stimulere og afgrænse følesansen hos barnet. Afgrænsningen giver en svøbende effekt der medvirker til at barnet føler sig omfavnet, men uden af være hæmmet i dets bevægelser.

Tænk holistisk og langsigtet

Det kan være strategisk at anskaffe sig en tyngdedyne til sit barn, for sikre du din lille kæres søvn, vil du sikre din egen. Den øgede og gode mængde søvn vil videre bidrage til en mere optimal og skarp performance, hvilket er en nødvendighed, hvis man skal træffe gode beslutninger, der kan være med til at føre ens livsdrøm til virkelighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *